keskiviikko 8. lokakuuta 2014

POMP DE LUX

Olin pari viikkoa sitten ihanilla Pomp de Luxin vaatekutsuilla. 
Meillä on aiemminkin ollut kyseisiä vaatteita, mutta nyt pääsin ensimmäistä kertaa hypistelemään vaatteita paikan päälle. 
Minun kokemukseni mukaan vaatteet ovat laadukkaita. Bodeja ja yöpukuja on pesty monet kerrat ja siltikään vaate ei ole yhtään nukkaantunut tai menettänyt muotoaan.Kaikki vaatteet sopivat yhteen keskenään, voi yhdistellä miten vain ja silti lopputulos on hyvännäköinen.
Olisin voinut kotiuttaa lähes koko malliston meille...
Päädyin kuitenkin tilaamaan nämä meille:

(kuvat Pomp de Lux)

Vasemmalla softsellhaalari, keskellä ohut microfleecehaalari ja oikealla ihanat collegehousut.
Paitoja en tällä kertaa ostanut yhtään, sillä pienen tarkastelun jälkeen meidän pienen herran vaatehuoneesta löytyi melkoinen pino paitoja.
Tänään kotiutuneessa paketissa oli myös mukana tilaajalahja; kaunis Pomp de Luxin eläinkuosinen kassi.
Meillä kassi otettiinkin heti käyttöön. :)


Ja ne tyttöjen ihanat mekot, tunikat ja hameet... Oih ja voih! 
Kutsuilla näyttikin monen tyttölapsen äidin tilauslista olevan aika täynnä. :)

T
             2 kommenttia:

  1. Aivan ihquja vaatteita on teidän Juniori saanut :), mutta näyttää tuo kassi vieneen hänen mielessään pisimmän korren ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteet ainakin äidin mieleen, lapset hakee riemunsa sitten ihan muista jutuista. :) Muistan, kun V:n ollessa paljon pienempi, meille kotiutui Eero Aarnio Puppy, kokoa XL. Välittömästi alkoi kysely onko tuo minulle, saanko sen huoneeseensa oikeasti? Hän oli aivan innoissaan, silmät loisti ja riemu oli rajaton, kun kuuli, että IHAN oikeasti hän saa sen omakseen. Ja niin se pieni mies alkoi raahata onnellisena jumalattoman suurta pahvilaatikkoa huoneeseensa... :D Just just! :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit!